Početna| Услови коришћења

Услови коришћења

Приступ и коришћење услуге

Ваше обавезе регистрације: Можда ћете морати да се региструјете на нашем сајту да бисте приступили и користили одређене функције услуге. Ако одлучите да се региструјете за Услугу, сагласни сте да пружате и одржавате истините, тачне, актуелне и потпуне информације о себи. Подаци о регистрацији и одређене друге информације о вама су регулисане нашом политиком приватности. Услуга је доступна само појединцима који могу склопити правно обавезујуће уговоре према важећем закону. Без ограничавања претходног, Услуга није доступна малолетницима (особама млађим од пунолетства у држави или покрајини пребивалишта) или привремено или трајно суспендованим члановима Службе. Ако се не квалификујете, немојте користити услугу. Поред тога, наш сајт задржава право да одбије приступ или коришћење услуге било коме, у било које време, по сопственом нахођењу.


Члански налог, лозинка и безбедност: Ви сте одговорни за одржавање поверљивости ваше лозинке и налога, ако их има, и у потпуности сте одговорни за све активности које се дешавају под вашом лозинком или налогом. Сагласни сте да (а) одмах обавестите наш сајт о било каквом неовлашћеном коришћењу ваше лозинке или налога или било ком другом кршењу безбедности и (б) обезбедите да изађете са свог налога на крају сваке сесије када приступате Услузи. наш сајт неће бити одговоран за било какав губитак или штету насталу услед вашег непоштовања овог одељка.


Измене услуге: наш сајт задржава право да измени или прекине, привремено или трајно, услугу (или било који њен део) са или без обавештења. Сагласни сте да наш сајт неће бити одговоран према вама или било којој трећој страни за било какву модификацију, суспензију или прекид услуге.


Опште праксе у вези са коришћењем и складиштењем: Прихватате да наш сајт може успоставити опште праксе и ограничења у вези са коришћењем Услуге. Сагласни сте да наш сајт нема никакву одговорност или одговорност за брисање или неуспех похрањивања било којих података или другог садржаја који се одржава или преноси путем Услуге. Потврђујете да наш сајт задржава право да угаси налоге који су неактивни током дужег временског периода. Даље потврђујете да наш сајт задржава право да промени ове опште праксе и ограничења у било ком тренутку, по сопственом нахођењу, са или без обавештења.


Услови коришћења

Понашање корисника: Ви сте искључиво одговорни за све информације, податке, текст, софтвер, музику, звук, фотографије, графику, видео записе, поруке или друге материјале („садржај“) које отпремите, објавите, објавите или прикажете (у даљем тексту: „објављивање ") или на други начин преносити путем Услуге. Следе примери врсте садржаја и/или употребе које је наш сајт незаконит или забрањен. Наш сајт задржава право да истражи и предузме одговарајуће правне радње против сваког ко, по сопственом нахођењу нашег сајта, прекрши ову одредбу, укључујући, без ограничења, уклањање увредљивог садржаја из Услуге, суспендовање или укидање налога таквих прекршилаца и пријављивање органи за спровођење закона. Сагласни сте да нећете користити Услугу за:


а) постављати, е-поштом или на други начин преносити било који садржај који (и) је незаконит, штетан, претећи, увредљив, узнемиравајући, насилан, претерано насилан, клеветнички, вулгаран, опсцен, порнографски, клеветнички, који задире у туђу приватност, изазива мржњу на расној, етничкој основи или иначе непожељно; (ии) немате право да преносите по било ком закону или према уговорним или фидуцијарним односима; (иии) представља или ствара ризик за приватност или безбедност било које особе; (ив) нарушава било коју интелектуалну својину или друга власничка права било које стране; (в) представља нежељено или неовлашћено оглашавање, промотивни материјал, комерцијалне активности и/или продају, „нежељену пошту“, „непожељну пошту“, „ланчана писма“, „пирамидалне шеме“, „такмичења“, „наградне игре“ или било који други облик оф солицитатион; (ви) садржи софтверске вирусе или било који други компјутерски код, датотеке или програме дизајниране да прекину, униште или ограниче функционалност било ког рачунарског софтвера или хардвера или телекомуникационе опреме; или (вии) према сопственој процени нашег сајта, неприхватљив или који ограничава или спречава било коју другу особу да користи или ужива у Услузи, или који може да изложи наш сајт или његове кориснике било каквој штети или одговорности било које врсте;


б) лажно представљати било коју особу или ентитет, или лажно навести или на други начин лажно представљати своју повезаност са особом или ентитетом;


ц) тражити личне податке од било кога млађег од 18 година;


д) прикупљају или прикупљају адресе е-поште или друге контакт информације других корисника са Сервиса или Сајта електронским или другим средствима у сврху слања нежељене е-поште или друге нежељене комуникације;


е) оглашавати или нудити продају или куповину било које робе или услуге осим оних артикала који су намењени за продају и куповину путем Услуге;


ф) ометати или ометати Услугу или сервере или мреже повезане са Услугом, или не поштовати било које захтеве, процедуре, политике или прописе мрежа повезаних са Услугом; или


г) прекршити било који важећи локални, државни, национални или међународни закон, или било који пропис који има снагу закона;


х) даље или промовише било коју криминалну активност или подухват или давати поучне информације о незаконитим активностима; или


и) прибавити или покушати да приступи или на други начин прибави било који материјал или информацију на било који начин који није намерно стављен на располагање или обезбеђен путем Услуге.


Комерцијална употреба: Осим ако није другачије изричито овлашћено овде или у Услузи, сагласни сте да нећете приказивати, дистрибуирати, лиценцирати, изводити, објављивати, репродуковати, умножавати, копирати, креирати изведена дела из, модификовати, продавати, препродавати, искоришћавати, преносити или преносити за било које комерцијалне сврхе, било који део Услуге, коришћење Услуге или приступ Услузи. Услуга је за вашу личну употребу и не може се користити за директне комерцијалне подухвате.


Информације о производима и ценама

Иако је наш сајт уложио све напоре да прикаже наше производе и њихове боје што је тачније могуће, приказане боје производа зависе од монитора корисника, и наш сајт не може гарантовати да ће монитор корисника тачно приказати стварне боје производи. Приказани производи могу бити ван залиха или укинути, а цене су подложне променама. наш сајт није одговоран за штампарске грешке у вези са ценом или било којим другим питањем.


Права интелектуалне својине

Садржај услуге, софтвер и жигови: Прихватате и слажете се да Услуга може садржати слике и описе модних предмета и другог садржаја (заједно, „Садржај услуге“) који је заштићен ауторским правом, патентом, жигом, пословном тајном или другим власничким правима и Закони. Осим ако је то изричито овлашћено од стране нашег сајта, сагласни сте да нећете модификовати, копирати, кадрирати, стругати, изнајмљивати, давати у закуп, позајмљивати, продавати, дистрибуирати или креирати изведена дела на основу Услуге или Садржаја Услуге, у целини или делимично, осим горенаведено се не односи на ваш сопствени кориснички садржај (као што је дефинисано у наставку) који легално отпремате на Сервис. У вези са вашим коришћењем Сервиса, нећете се бавити нити користити било какве методе рударења података, робота, сцрапинг или сличне методе прикупљања или екстракције података. Строго је забрањено свако коришћење Сајта или Садржаја услуге осим оних које су овде изричито овлашћене. Технологија и софтвер који се налазе у основи Услуге или се дистрибуирају у вези са њом власништво су нашег сајта, наших филијала и наших партнера („Софтвер“). Сагласни сте да нећете копирати, модификовати, креирати изведено дело, обрнути инжењеринг, обрнути састављање или на други начин покушати да откријете било који изворни код, продате, доделите, подлиценцирате или на други начин пренесете било које право на Услугу (укључујући Софтвер). Сва права која овде нису изричито дата су резервисана од стране нашег сајта.


Назив и логотип сајта су заштитни знаци и услужни знаци нашег сајта (заједно "жигови наше веб локације"). Други називи компанија, производа и услуга и логотипи који се користе и приказују преко Услуге могу бити заштитни знакови или услужни знаци њихових власника који могу, али не морају, подржавати или бити повезани са нашим сајтом или повезани са њим. Ништа у овим Условима коришћења услуге или у Услузи не треба да се тумачи као давање, имплицитно, естоппел, или на други начин, било које лиценце или права на коришћење било ког од заштитних знакова нашег сајта приказаних на Услузи, без наше претходне писмене дозволе у сваком случају. Сва добра воља генерисана коришћењем заштитних знакова нашег сајта ће важити за нашу искључиву корист.


Материјал трећих страна: Ни под којим околностима наш сајт неће бити одговоран ни на који начин за било који садржај који су објавиле треће стране или по налогу корисника, укључујући, али не ограничавајући се на, било какве грешке или пропусте у било ком садржају, или за било какав губитак или штету било које врсте која је настала као резултат коришћења било ког садржаја објављеног, послатог е-поштом или на други начин пренетог путем Услуге. Прихватате да наш сајт не прегледа садржај унапред, али да ће наша веб локација и њени овлашћени имати право (али не и обавезу) по сопственом нахођењу да одбију или уклоне било који садржај који је доступан преко Услуге. Без ограничавања претходног, наш сајт и његови изабрани ће имати право да уклоне било који садржај који крши ове Услове коришћења услуге или који наш сајт сматра, по сопственом нахођењу, неприкладним на други начин. Сагласни сте да морате да процените и сносите све ризике у вези са коришћењем било ког садржаја, укључујући свако ослањање на тачност, потпуност или корисност таквог садржаја.


Кориснички садржај објављен или послат на сајт: Ви сте искључиво одговорни за садржај и друге материјале које објављујете на или преко услуге или сајта или преносите или делите са другим корисницима или примаоцима (заједно, „Кориснички садржај“). Нећете постављати никакав садржај који нисте креирали или за који немате сва права, титуле и интересе, укључујући, без ограничења, сва ауторска права и права публицитета садржана у њему. Објављивањем било ког корисничког садржаја овим додељујете и додељујете нашој веб локацији и њеним повезаним компанијама неексклузивну, широм света, бесплатну, потпуно плаћену, преносиву, подлиценцу, трајну, неопозиву лиценцу за копирање, приказивање, пренос, извођење, дистрибуцију, складиштење, модификујете и на други начин користите ваш кориснички садржај у вези са радом услуге или њеном промоцијом, оглашавањем или маркетингом, у било ком облику, медију или технологији која је сада позната или касније развијена.


Потврђујете и слажете се да сва питања, коментари, сугестије, идеје, повратне информације или друге информације о Сајту или Услузи („Поднесци“), које сте дали нашем сајту, нису поверљиве и да ће наш сајт имати право на неограничено коришћење и ширење ових поднесака у било коју сврху, комерцијалну или другу, без признања или надокнаде вама.


Потврђујете и слажете се да наш сајт може да чува садржај и да такође може да открије садржај ако то захтева закон или у доброј намери да верујете да је такво очување или откривање разумно неопходно да: (а) буде у складу са правним процесом, важећим законима или владама захтеви; (б) спроводити ове Услове коришћења услуге; (ц) одговарати на тврдње да било који садржај крши права трећих лица; или (д) заштити права, имовину или личну безбедност нашег сајта, његових корисника и јавности. Схватате да техничка обрада и пренос Услуге, укључујући ваш садржај, може укључивати (а) пренос преко различитих мрежа; и (б) промене ради усклађивања и прилагођавања техничким захтевима повезујућих мрежа или уређаја.


Веб локације трећих страна

Услуга може да обезбеди, или трећа лица могу да обезбеде, везе или други приступ другим сајтовима и ресурсима на Интернету. Наш сајт нема контролу над таквим сајтовима и ресурсима и наш сајт није одговоран и не подржава такве сајтове и ресурсе. Даље потврђујете и слажете се да наш сајт неће бити одговоран или одговоран, директно или индиректно, за било какву штету или губитак проузрокован или наводно узрокован коришћењем или ослањањем на било који садржај, догађаје, робу или услуге доступне на или преко било којег таквог сајта или ресурса. Сви послови које имате са трећим лицима који се открију током коришћења Услуге су између вас и треће стране, и ви се слажете да наш сајт није одговоран за било какав губитак или потраживање које можете имати против било које такве треће стране.


Поред тога, наш сајт није одговоран за тачност, доступност или поузданост било које информације, садржаја, робе, података, мишљења, савета или изјава доступних у вези са услугама трећих страна. Као такав, наш сајт није одговоран за било какву штету или губитак проузрокован или наводно узрокован коришћењем или ослањањем на било коју такву услугу треће стране. Наш сајт омогућава ове функције само као погодност и укључивање таквих функција не подразумева подршку или препоруку.

Copyright © 2024 Clarkssrbija.